Bezorgen:

Alle bloembollen en overige producten zoals deze worden aangeboden op de website worden bezorgd door PostNl en hun buitenlandse partnerbedrijven. We versturen de bestelling in de plantperiode: september-november m.u.v. de Pleione. Heeft u wensen m.b.t. het afleveren laat dit dan in een afzonderlijke mail waarin u verwijst naar u order, aan ons weten. We proberen zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden.

Bloembollen worden verstuurd in hun planttijd: vanaf september tot in november. Bestelt u buiten deze periode, dan wordt uw bestelling opgehouden totdat de bol- en knolgewassen te planten zijn. Indien er een uitgestelde leverdatum van toepassing is, wordt dit bij het product aangegeven.

Levertijd in de periode september tot november.

Alle bestellingen worden met de hand ingepakt. De bloembollen en planten worden pas verpakt als uw order wordt samengesteld. Dit is bewerkelijk, maar zorgt voor een betere controle op de kwaliteit en de producten kunnen tot het moment van verpakken onder de juiste condities bewaard worden. De levertijd kan in deze periode oplopen tot twee - drie weken. Houdt u daar alstublieft rekening mee.